Blomspruta ikea

SESAMFRÖN Blomspruta, klarglas, 25 cl – IKEA

Blomsprutan SESAMFRÖN är ett smidigt tillbehör med kompakt form och elegant design som passar perfekt för att ge dina gröna vänner en extra dos fukt.

SESAMFRÖN Blomspruta, klarglas, 25 cl Bjud hem SESAMFRÖN och charmas av de mjuka traditionella formerna. Taktila prickar ger blomsprutan en elegant yta som förstärker det romantiska uttrycket – speciellt tillsammans med dina favoritväxter. Duscha dina älskade växter med lite extra fukt.

GRADVIS Blomspruta, klarglas/guldfärgad, 15 cl – IKEA

Fler varianterTOMAT. Duschflaska, 35 cl, vit. TOMAT Duschflaska, ljusgrön, 35 cl. Jämför. SESAMFRÖN Blomspruta, klarglas, 25 cl …

GRADVIS Blomspruta, klarglas/guldfärgad, 15 cl Glas med glansiga detaljer, rund form och vackra räfflor – blomsprutan GRADVIS ger hemmet en mjukare känsla. Duscha favoritväxterna och förvara den sedan framme, nära tillhands och som ett vackert föremål. Duscha dina älskade växter med lite extra fukt.

TOMAT Duschflaska, vit, 35 cl – IKEA

TOMAT Duschflaska, vit – IKEA

GRADVIS Ljushållare, 4.5 cm. 79:-/3 styck. Jämför. GRADVIS Blomspruta, klarglas/guldfärgad, 15 cl. GRADVIS Blomspruta, 15 cl. 99:- (7). Jämför.

TOMAT Duschflaska, vit. Du kan justera vattenstrålen från hård till mjuk dusch.

En fin blomspruta – perfekt för att skämma bort dina blommor

En fin blomspruta – perfekt för att skämma bort dina blommor – IKEA

PEPPRIG Duschflaska, 55 cl Oavsett om du ska ge dina växter en dusch, putsa fönster, stryka eller rengöra en smutsig diskbänk är den här sprayflaskan till …

Ge dina vackra krukväxter den omsorg och näring de behöver för att hålla dem glada och friska och se till att de blommar och tillför solsken i ditt hem, oavsett om de står på balkongen eller på terrassen. Blomsprutan SESAMFRÖN är ett smidigt tillbehör med kompakt form och elegant design som passar perfekt för att ge dina gröna vänner en extra dos fukt. Tack vare den smarta och praktiska pumpen säkerställer den en jämn vattensprutning som täcker hela bladytan. Den stilrena formen på flaskan, som är gjord av glas, gör att den smälter in fint med andra element på uteplatsen som vattenkannan FÖRENLIG och krukorna från kollektionen SESAMFRÖN.

Duscha dina växter med kärlek – IKEA

Att prata med sina växter är en vanlig vana och det kan förmodligen vara bra för båda parter. Om du kombinerar det med att spraya lite vatten på dem blir det ännu bättre.

Vattenkannor – IKEA

Vattenkannor – IKEA

Oavsett om du blötlägger dina groddar eller sprayar dina suckulenter kommer du att hitta rätt vattenkanna här. Vi har allt du behöver för att hålla törstiga växter lyckliga, från sprayflaskor för lätt fuktning, till metallvattenkannor som lånar ut sina deco-krafter till ditt rum.

Förvaring där du behöver den – IKEA

Denna rullvagn är en smart lösning även för de minsta utrymmena. Flytta den dit du behöver för extra förvaring eller till och med för att visa upp växter.

GRADVIS serie – IKEA

GRADVIS serie – IKEA

GRADVIS serie

PEPPRIG Duschflaska, 55 cl – IKEA

PEPPRIG Duschflaska, 55 cl Oavsett om du ska ge dina växter en dusch, putsa fönster, stryka eller rengöra en smutsig diskbänk är den här sprayflaskan till stor hjälp. Justera strålen efter behov och lås den när du är klar. Praktisk storlek gör den enkel att greppa och tar inte mycket plats.

Keywords: blomspruta ikea