Hylla på hjul ikea

RÅVAROR Hylla med hjul, ekfaner, 34×69 cm – IKEA

Vad rymmer massor av stil och grejer? En hylla! Med vårt breda utbud av material, storlekar och utföranden kan du hitta en som ramar in dina saker eller …

RÅVAROR Hylla med hjul, ekfaner, 34×69 cm Den här hyllan rullar du enkelt från ett ställe till ett annat – eller under ett bord när du behöver golvytan till annat. Perfekt att ha som extra arbetsyta eller på armlängds avstånd från soffan eller fåtöljen.

Rullvagnar för en smidig förvaring – IKEA

Rullvagnar för en smidig förvaring – IKEA

Två vita NISSAFORS rullvagnar sida vid sida. I en finns det färg och penslar och. En vit NISSAFORS rullvagn med en växt, en …

Behöver du mer plats för toalettartiklar? En rullvagn är ett enkelt sätt att skapa förvaring att ha nära till hands vid behov – exempelvis bredvid badkaret när man tar ett bad. Kolla in våra rullvagnar för badrummet, hitta din favorit och rulla in den i badrummet (eller i vilket annat rum som helst).

RÅSKOG Rullvagn, vit, 35x45x78 cm – IKEA

Letar du efter ett smart och pålitligt förvaringssystem? Utforska vårt sortiment och välj bland hyllor i en mängd olika stilar och storlekar.

RÅSKOG Rullvagn, vit, 35x45x78 cm. Använd den som extraförvaring för alla dina köksredskap, skrivbordstillbehör eller vantar, nycklar och mobiler.

DIY: IVAR hylla på hjul – IKEA

Så bygger du om en IVAR hylla – IKEA

30% på KALLAX hyllor. Erbjudandet gäller 1/2 – 28/2 2023, så länge lagret räcker, för dig som är (eller blir) IKEA Family medlem.

Låt dina möbler rulla som vår ombyggda IVAR hylla.

Hyllor och hyllsystem i olika stilar och storlekar – IKEA

Hyllor och hyllsystem i olika stilar och storlekar – IKEA

Vad rymmer massor av stil och grejer? En hylla! Med vårt breda utbud av material, storlekar och utföranden kan du hitta en som ramar in dina saker eller smälter in i rummet. Välj bland färdiga hyllor eller anpassa en lösning efter dina behov.

Vagnar & köksöar – IKEA

Köksvagnar och köksöar för alla – IKEA

Kolla in vårt smarta sortiment av köksvagnar och köksöar för att få det extra förvaringsutrymme vi alla drömmer om. Snyggt blir det också!

Förvaringshyllor som kan byggas ut eller ändras – IKEA

Förvaringshyllor som kan byggas ut eller ändras – IKEA

Letar du efter ett smart och pålitligt förvaringssystem? Utforska vårt sortiment och välj bland hyllor i en mängd olika stilar och storlekar. Våra slitstarka och tåliga förvaringshyllor kan användas både inomhus och utomhus. Vi har också smarta garagehyllor och förvaringssystem med metallhyllor.

Hyllor & bokhyllor – IKEA

Hyllor & bokhyllor – IKEA

Stort utbud av kompletta hyllor för ditt hem.

BEKANT Förvaringsmöbel på hjul, nät svart, 41×61 cm

BEKANT Förvaringsmöbel på hjul, nät svart, 41×61 cm – IKEA

BEKANT Förvaringsmöbel på hjul, nät svart, 41×61 cm Rulla den dit du behöver den. Passar även att sitta på korta stunder, så du kan använda den som extrastol för gäster. Slitstark och stabil med en kvalitet som håller i många år. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Keywords: hylla på hjul ikea