Ikea klaffbord vägg

NORBERG Väggmonterat klaffbord, vit, 74×60 cm – IKEA

NORBERG Väggmonterat klaffbord, vit – IKEA

Med ett utdragbart bord finns det gott om plats att utöka sällskapet. Det gör att du enkelt kan få plats för alla favoritpersoner och din favoritmat så att …

NORBERG Väggmonterat klaffbord, vit. Blir en praktisk hylla för småsaker i nedfällt läge. Du sparar plats när bordet inte används eftersom det går att fälla ihop.

NORBERG Väggmonterat klaffbord m förvaring, vit, 64×60 …

NORBERG Väggmonterat klaffbord m förvaring, vit, 64×60 cm – IKEA

Om du har en liten lägenhet eller ett litet vardagsrum är det här väggmonterade NORBERG den perfekta lösningen för att lägga till extra sittplatser när du …

NORBERG Väggmonterat klaffbord m förvaring, vit, 64×60 cm Gott om funktioner på liten yta. Detta väggmonterade klaffbord med förvaring håller ordning på dina viktigaste saker medan du växlar mellan olika aktiviteter under dagen. Du kan hänga kökshanddukar eller hörlurar på kroken på sidan.

Väggmonterade bord ger mer utrymme till annat – IKEA

Väggmonterade bord ger mer utrymme till annat – IKEA

Slagbord, 26/89/152×80 cm, beige. NORDEN Slagbord, vit, 26/89/152×80 cm. Jämför. NORBERG Väggmonterat klaffbord m förvaring, vit, 64×60 cm …

Det bästa med väggmonterade bord är att de tar lite plats. Du kan även bestämma helt själv vilken höjd du vill ha det på, så att det passar dina behov.

Klaffbord och utdragbara bord i flera former – IKEA

Klaffbord och utdragbara bord i flera former – IKEA

Med ett klaffbord eller utdragbart matbord behöver du aldrig mer oroa dig för att inte få plats med oväntade middagsgäster. Det är en perfekt möbel som fungerar för allt från solofrukost till storslagen middag med dina favoritpersoner. Hitta ditt nya slagbord, klaffbord eller utdragbara matbord på IKEA.se eller i IKEA varuhuset.

NORBERG/NISSE Bord och 1 stol, vit, förkromad vit – IKEA

NORBERG/NISSE Bord och 1 stol, vit, förkromad vit. Blir en praktisk hylla för småsaker i nedfällt läge. Bordsskivan är belagd med melamin; ger en tålig yta som är lätt att hålla ren.

Ett praktiskt och stilrent klaffbord – IKEA

Inspirationsgalleri – IKEA

ASKHOLMEN Bord för vägg, utomhus, hopfällbar … – IKEA

ASKHOLMEN Bord för vägg, utomhus, hopfällbar gråbrunlaserad ljusbrunlaserad ljusbrun – IKEA

ASKHOLMEN Bord för vägg, utomhus, hopfällbar gråbrunlaserad ljusbrunlaserad ljusbrun. Sparar utrymme, eftersom bordet kan fällas ihop när det inte används. För extra hållbarhet, och för att du ska kunna glädja dig åt träets naturliga uttryck, har möbeln förbehandlats med ett lager av halvtransparent trälasyr.

ASKHOLMEN Bord för vägg+1 klappstol, utomhus … – IKEA

ASKHOLMEN Bord för vägg+1 klappstol, utomhus, gråbrunlaserad, Kuddarna beige – IKEA

ASKHOLMEN Bord för vägg+1 klappstol, utomhus, gråbrunlaserad, Kuddarna beige. Matgruppen ASKHOLMEN, med extra bekväma dynor, är gjord av slitstark akacia från hållbara skogsbruk och passar för middagar på små uteplatser. Kombinera med andra delar i serien och skapa en grön oas.

Multifunktionella bord – IKEA

Multifunktionella bord – IKEA

Multifunktionella bord

Keywords: ikea klaffbord vägg, ikea norberg, norberg ikea