Ikea pall

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

Pallar som är enkla att plocka fram – IKEA

Med lite hjälp från våra pallar slipper dina gäster slåss om sittplatserna runt bordet. De flesta av våra kökspallar är stapelbara så att du enkelt kan …

När du behöver extra sittplatser åt gästerna, men inte har något extra utrymme hemma kan pallar vara en lösning. En pall är lätt att flytta och de flesta av våra kökspallar är stapelbara och lätta att förvara. Hitta en klassisk eller modern design som passar din stil i olika material som trä, stål och plast.

BEKVÄM Köksstege/pall, vit, 50 cm – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, vit – IKEA

10 produkter i resultat · BOLMEN Badrumspall · UTTER Barnpall · BÄNKKAMRAT Dyna till bänk, 90x50x3 cm · TROGEN Stegpall för barn, 40x38x33 cm · FÖRSIKTIG Barnpall.

BEKVÄM Köksstege/pall, vit. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

Köksstegar – Kökspallar – Trappstege – IKEA

Köksstegar – Kökspallar – Trappstege – IKEA

Brett utbud av köksstegar och kökspallar som hjälper dig att nå högsta hyllan i skåpen och hjälper ditt barn att nå upp till köksbänken.

MARIUS Pall, vit, 45 cm – IKEA

MARIUS Pall, vit – IKEA

MARIUS Pall, vit. Du kan stapla pallen så att den tar mindre plats när du inte använder den.

Barnpallar & bänkar – IKEA

Barnpallar & bänkar – IKEA

Barnpallar & bänkar

KYRRE Pall, björk – IKEA

KYRRE Pall, björk. Här är din baspall med en sofistikerad touch. De böjda träbenen och trekantsformade sitsen ger ett nytt och fräscht utseende till den älskade möbeln – som kommer till din räddning när du än behöver den.

MARIUS Pall, svart – IKEA

MARIUS Pall, svart. Du kan stapla pallen så att den tar mindre plats när du inte använder den.

BEKVÄM Köksstege/pall, asp – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, asp. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

BEKVÄM Köksstege/pall, svart – IKEA

BEKVÄM Köksstege/pall, svart. Det är smart med förvaring på höjden – men ibland blir det svårt att nå. Denna köksstege/pall gör det enklare att komma åt sakerna högst upp i skåpen.

Keywords: ikea pall, pall ikea, ikea pall trä, träpall ikea, pall ikea trä, ikea träpall, ikea pallar, pallar ikea, ikea pallar bänkar, rund pall ikea, väggfast pall ikea