Ikea papperskorg

Soptunnor & papperskorgar för badrum och kök – IKEA

Soptunnor & papperskorgar för badrum och kök – IKEA

Vi har en papperskorg, sophink eller förvaringskärl som passar varje behov i ditt hushåll. En pedalhink är också smidigt att ha i köket eller badrummet som …

Håll dina utrymmen renare med papperskorgar och soptunnor. Många olika funktioner och stilar, så du kan hitta en som inte bara är funktionell, men också snygg.

Kassar och papperskorgar gör din sortering enkel – IKEA

Kassar och papperskorgar gör din sortering enkel – IKEA

Oavsett om du slänger ditt skräp i papperskorgen eller återvinningen, har vi gott papperskorgar för din arbetsplats. Utforska vårt urval av storlekar och stilar för att hitta de som passar dina behov och ditt rum. Vi har även förvaringsväskor och kassar som gör ditt hemmakontor ännu mer organiserat och prydligt.

DRÖNJÖNS Papperskorg, vit – IKEA

DRÖNJÖNS Papperskorg, vit. De medföljande plastfötterna skyddar golvet mot repor.

FNISS Avfallshink, svart, 10 l – IKEA

FNISS Avfallshink, svart, 10 l. Plast är ett tåligt material som är enkelt att torka av.

TRUMMIS Papperskorg, handgjord rotting – IKEA

TRUMMIS Papperskorg, handgjord rotting Låt naturen hjälpa dig att organisera. Rottingens naturliga färgvariationer och den handgjorda väven gör varje produkt unik och sprider en varm, lugn känsla som förvandlar ditt rum till en skön oas. Perfekt för pappersavfall, hemma eller på kontoret.

Pedalhinkar – IKEA

Pedalhinkar – IKEA

Pedalhinkar

BROGRUND Soptunna med trycklock, rostfritt stål, 4 l – IKEA

BROGRUND Soptunna med trycklock, rostfritt stål, 4 l. Rena, enkla och speciella. I serien BROGRUND finns många smarta accessoarer som skapar ordning i kaoset samtidigt som de ger badrummet ett fräscht, modernt uttryck.

FNISS Avfallshink, vit, 10 l – IKEA

FNISS Avfallshink, vit, 10 l. Plast är ett tåligt material som är enkelt att torka av.

SNÖRPA Pedalhink, rostfritt stål, 12 l – IKEA

SNÖRPA Pedalhink, rostfritt stål, 12 l Den här stilrena pedalhinken är lika fin i köket som i badrummet och har ett handtag som gör den enkel flytta. Finns även i en mindre storlek – perfekt om du sorterar och vill ha flera matchande kärl. Ringen inuti döljer och håller avfallspåsen på plats.

Keywords: ikea papperskorg, papperskorg ikea, ikea soptunna, soptunna ikea, sopsäckshållare ikea