Ikea porslin färgrik

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta ljusturkos – IKEA

Tallrikar bidrar med mer än bara praktisk funktion när du serverar mat. De hjälper dig också med stil och en personlig prägel på din dukning.

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta ljusturkos Din perfekta start på många olika måltider! Servisen FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

Serviser – Matserviser & servisset för drömmiddagen – IKEA

Serviser – Matserviser & servisset för drömmiddagen – IKEA

Kolla in vårt stora utbud av serviser. Hos oss hittar du matserviser och servisset i porslin, i 12 respektive 18 delar. Köp online eller i varuhus.

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Porslin – Dukning till både vardag & fest – IKEA

Vi har porslin för alla tillfällen. Duka enkelt, festligt eller till någon speciell högtid med porslin och tallrikar från IKEA.

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta ljusgrå – IKEA

FÄRGKLAR Servis 24 delar, matt yta ljusgrå Din perfekta start på många olika måltider! Servisen FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

Tallrikar & mattallrikar för alla tillfällen – IKEA

Tallrikar & mattallrikar för alla tillfällen – IKEA

Gör måltiden till något extra med vackra tallrikar. Upptäck vårt sortiment av tallrikar och mattallrikar i många olika färger och storlekar. Läs mer här!

FÄRGRIK Mugg, mörkturkos, 25 cl – IKEA

FÄRGRIK Mugg, mörkturkos – IKEA

FÄRGRIK Mugg, mörkturkos. Oavsett om det är fest eller vardag – den enkla, funktionella designen är alltid enkel att matcha med andra former och färger. Serien FÄRGRIK är en perfekt bas för alla typer av måltider och tillfällen.

FÄRGKLAR Djup tallrik, blank mörkturkos, 23 cm – IKEA

FÄRGKLAR Djup tallrik, blank mörkturkos, 23 cm Perfekt start på många olika måltider! Den djupa tallriken FÄRGKLAR kommer i en enkel, självklar design, en bra bas för att matcha med annat porslin. Välj en mattglaserad rustik yta eller glansig modern.

DIY: Måla på porslin – IKEA

DIY. Skapa en servis som ingen annan har. Vi tipsar här om tre olika sätt att sätta färg på tallrikar. Det är roligt att måla på porslin.

Färgrik Högst – IKEA – Porslinsbutiken

IKEA Färgrik Högst

IKEA Färgrik Högst

Keywords: ikea porslin färgrik