Ikea presentkort bluff

IKEA informerar om falska kampanjer – IKEA

Alla IKEA presentkort har unika serienummer vilket gör det enkelt för oss att … bidra till att våra kunder enklare ska kunna identifiera bluffkampanjer.

IKEA informerar om falska kampanjer och bluffmail.

Bedrägerier och falska kampanjer – IKEA Sverige

… sms och i sociala medier och kan handla om påstådda presentkort och värdekuponger. … Gå till IKEA informerar om bluffmail och falska kampanjer.

Sverige – Det förekommer dessvärre många falska kampanjer där kända varumärken utnyttjas för att vilseleda människor, tyvärr utnyttjas även IKEAs varumärke i de

IKEA presentkort – Stora drömmar i ett litet paket

IKEA presentkort – Stora drömmar i ett litet paket – IKEA

Men den bästa presenten är den man själv får välja. Våra presentkort kan du köpa i alla våra varuhus eller beställa online. Om du beställer online via gogift.

Gör någon glad genom att ge bort ett IKEA presentkort – våra presentkort gäller i alla IKEA varuhus i Sverige och online på IKEA.se. Här kan du även se saldo på ditt IKEA presentkort.

Bedragare blåser offer med Ikea-presentkort – Expressen

26 apr. 2018 — Nu varnar Ikea för nya bluffmeddelandet – där möbeljättens kunder luras att de har vunnit presentkort på 2 000 kronor.

IKEA – VARNING FÖR BLUFFMAIL! Just nu sprids det…

Just nu sprids det bluffmail där vår logotyp och namnet IKEA missbrukas för att vilseleda dig. … Ja jag har fått hur många 500:- presentkort som helst!

Falsk IKEA kampanj sprids via mail Det har kommit… – Facebook

9 apr. 2015 — Fick mail idag om att Jag är utvald och har vunnit ett presentkort på 20000 eftersom Ikea fyller 73 år Känns som ett bluffmail.

Ikea varnar för ny nätbluff på Facebook – Aftonbladet

Ikea varnar för bluffmeddelande på Facebook

6 feb. 2018 — Bluffmeddelandet kommer från ”Ikea offers” och försöker lura kunder på pengar med falska presentkort. Lockar med presentkort. I meddelandet …

Nya bluffmeddelanden från Ikea cirkulerar på Facebook. Denna gång försöker bedragarna lura kunder genom en falsk tävlin

Ikea varnar för nya bluffmejl – SVT Nyheter

Ikea varnar för nya bluffmejl | SVT Nyheter

29 apr. 2018 — Med löften om vinster eller presentkort försöker bedragare komma över personuppgifter genom att utge sig för att vara Ikea. I mejlet, som …

I en ny våg av bedrägerier försöker bedragare komma över uppgifter via ett mejl som ser ut att komma från Ikea. Nu uppmanar Ikea sina kunder att vara försiktiga – och att inte lämna ut några uppgifter.

Se upp för Ikea-bluff om falska presentkort! | AlltOmBostad

10 dec. 2017 — Bluffen handlar om att de säger att Ikea “delar ut 10 000 presentkort värde 2000 kr/st” och liknande. Om du har fått erbjudanden som detta via …

Chris fick bluffmejl från Ikea: “Därför vill jag varna andra” | GP

14 maj 2018 — Bluffkampanjerna förekommer inte bara i form av mejl utan även via sms och i sociala medier och handlar om falska presentkort och värdekuponger.

Keywords: ikea presentkort bluff, ikea presentkort bluff 2017, ikea bluff