Odla ikea

ODLA Odlingsmedia, lerkulor – IKEA

Lösningen heter hydroponisk odling, vilket innebär att du odlar i vatten istället för i jord. Det är ett rent och snabbt sätt att odla som ger en ordentlig …

ODLA Odlingsmedia, lerkulor. Lerkulor hjälper dig att skötaom dina krukväxter på bästa sätt. De kan förbättra dräneringen och jordmånen, fylla ut en stor kruka med en liten växt – eller få konstgjorda växter att kännas mer verkliga.

Miniväxthus – Odla småskaligt med minidrivhus – IKEA

Miniväxthus – Odla småskaligt med minidrivhus – IKEA

Ett växthus med tegelvägg inrett med fåtölj, bord och massa växter. … Trenden med att använda växthuset till mer än bara odling fortsätter och det är klart, kan …

Odla småskaligt med vårt miniväxthus/minidrivhus! Vi har alla odlingstillbehör du behöver för att kunna odla inomhus eller på balkong.

Odla växter inomhus på ett enkelt sätt – IKEA

Inomhusväxter – så kommer du igång – IKEA

Undrar du hur du kan komma igång med krukväxter i vardagsrummet? Se våra tips för frodig grönska och gör ditt hem till en lummig oas. Klicka här för att se mer.

Avkopplande odling i köket – IKEA

Att odla kan vara lika enkelt som du vill att det ska vara, du kommer ändå kunna njuta av fördelarna med att plantera frön, se dem gro och frodas till fina växter. Skaffa lite jord och krukor, och fundera på vad du vill ha på din frukostmacka – så enkelt kan det vara att komma igång.

För trädgården – IKEA

För trädgården – IKEA

För trädgården

ODLA INOMHUS – IKEA

Nu är det dags att plantera – IKEA

Här kommer några enkla och kul idéer för en grönare och skönare vår inomhus!

Odla örter, eller kanske inreda uterummet? – IKEA

MUSKOTBLOMMA är den perfekta krukan för dig som vill experimentera med växter eller örter. Gjord av röd lera kan denna ursnygga krukan hjälpa dig att nå dina odlingsmål.

Inred ditt växthus för odling och avkoppling – IKEA

Ett växthus behöver inte bara vara ett ställe där bara växterna trivs. Du kan inreda en del av växthuset för en plats att sitta ner och njuta av dina odlingar. På så sätt har du skapat ett extra rum. Här får du tips på hur du enkelt kan inreda denna del av ditt växthus.

Keywords: odla ikea, ikea växer odlingsmedia