Phillips led lampor något utöver det vanliga

Det här med led lampor har verkligen tagit över lamp-marknaden. Inte så konstigt egentligen. Led lampor håller mycket längre än en genomsnittlig glödlampa, men de kommer inte att hålla för evigt. Som alla ljuskällor bleknar de så småningom med tiden. Kom dock ihåg att led lampor kommer att lysa nästan lika starkt som de gjorde när de var nya under större delen av sin livstid, medan många andra märken börjar blekna märkbart även efter ett år. Det är här Phillips lampa sticker ut från konkurrenterna. De är helt enkelt bättre. Vi berättar mer om Phillips led lampa.

Kommer att byta lampa mer sällan

Med lång livslängd för din led lights phillips innebär det att du kommer att byta glödlampor mer sällan. Deras energieffektivitet betyder att du också ser konsekvenserna i din plånbok. Philips led lampa använder 90 % mindre energi än traditionella glödlampor, samtidigt som de producerar samma varma och välbekanta ljus. De kan hålla över 20 år, vilket är lika med 25 traditionella glödlampor. Du kommer därmed att ha färre glödlampor att byta och det blir mindre avfall som resultat.

Kostar inte led mer?

Även om initialkostnaden för en led lampa är högre än för en traditionell glödlampa, sparar du på lång sikt pengar. Den initiala kostnaden betalas tillbaka under glödlampans livslängd eftersom driftskostnaderna är lägre på grund av lägre energiförbrukning. Lamporna behöver inte bytas ut under lång tid, vilket innebär att ju längre du använder dem, ju mer tjänar du.

Kan man dimra led?

Det är faktiskt en av de vanligaste frågorna. Ja, du kan dimra led. Lysdioder är visserligen digitala, vilket i princip betyder att de antingen är på eller av så vissa led kan inte dimras. Leta därför efter de lampor dom visar att de kan dimras. Det ska finnas en dimbar logotype på dessa lampor. Du kan ofta använda din befintliga dimmerbrytare.